Geboortekaartje

Een speciaal geboortekaartje voor een speciaal moment: bij ons kun je je kaartje helemaal laten maken naar wens. Wij kunnen ontzorgen, oftewel: van ontwerp tot productie wordt alles voor je gedaan! Heb je zelf al een ontwerp? Ook dan kunnen wij het kaartje voor jou maken.

Natuurlijk is het altijd fijn om van te voren te weten hoe het er uit komt te zien, vandaar dat wij de mogelijkheid tot proefdrukjes aanbieden. Zo kun je meteen zien hoe het ontwerp er in het echt uit ziet, en kun je van onze papiersoorten vergelijken en kiezen welke je het mooist vindt.

Naast geboortekaartjes kunnen wij het pakket helemaal voor jou compleet maken. Denk aan enveloppen, sluitzegels, adreslabels, allemaal (indien gewenst) gemaakt naar het ontwerp van jouw kaartje. Ook is het bij ons mogelijk om een geboortebord te laten maken, helemaal naar gewenste stijl.

Meer weten? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Materialen:

Onze materiaalkeuzes zijn zo goed als oneindig, onderstaande zijn ons meest gekozen papier voor dit product. Zit er niets tussen wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Maxi Silk 300 grams

Algro Duo 300 grams

Algro Nature 300 grams

Tintoretto Gesso 300 grams (meest gekozen)

Conquer0r Verge 300 grams

 

Afwerking

Onze afwerkingskeuzes zijn zo goed als oneindig, onderstaande zijn ons meest gekozen manieren van afwerking voor dit product. Zit er niets tussen wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Goudfolie

Insteek / inlegkaartje

Vouw

 

Interesse in Geboortekaartje?

Vraag jouw offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Mooi gemaakt!