Raamfolie

Raamfolie kan meerdere functies hebben. Of het nou is om ramen af te schermen tegen ongewenste blikken, het laten weten wat de openingstijden zijn of om een pand mooi aan te kleden, wij kunnen je hierbij helpen.

Wij hebben meerdere materialen in huis die wij kunnen bedrukken naar jouw gewenste ontwerp, bent u onzeker over welk materiaal het meest geschikt is? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of telefoon, wij helpen je graag verder!

Omdat wij alles custom made maken, is elk formaat mogelijk. Dit maakt het mogelijk om alle types en groottes ramen te kunnen bestickeren.

Materialen

  • Orajet glans: ons standaard sticker materiaal. De sticker heeft een witte achtergrond en kan in elke kleur en ontwerp bedrukt worden. Dit materiaal wordt gebruikt op de meeste ondergronden.
  • Snijfolie: dit materiaal wordt vaak gebruikt wanneer de stickers uit één kleur bestaan. Door het gebruik van snijfolie wordt het ook mogelijk om de exacte kleur van een huisstijl aan te houden.
  • One-way vision: wel naar buiten kijken, maar liever niet naar binnen? In dit geval raden wij one-way vision aan. Dit materiaal maakt het mogelijk om toch door het raam te kijken, terwijl niemand anders bij jou naar binnen kan kijken.
  • Frosted folie: een vaak gebruikt materiaal om ramen af te schermen. De kleur geeft een metallic look aan de print, maar dit materiaal wordt ook vaak onbedrukt gebruikt. Het voordeel van frosted folie is dat het nog licht doorlaat, waardoor de kamer niet afgeschemerd wordt van het licht van buiten.

Wij heten niet voor niets Compleetprint, onze mogelijkheden zijn oneindig. Heb je een vraag en kun je dit niet op de website terugvinden? Wij helpen je graag verder om te kijken wat we kunnen betekenen.

Interesse in Raamfolie?

Vraag jouw offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen

Mooi gemaakt!